FRUKTTALLRIK PÅ HOTELLET


SHOPPING I NORGE

Minns ni det köpcentret jag berättade om?Igår tog vi en ordentlig titt på det och mina fötter värkte rätt gött på vägen hem i bussen och för att vara ärlig kollade vi faktis inte igenom alla våningar ändå fick med mig ett och annat så det lär komma upp i bloggen så fort jag laddat camerabatteriet


LOVELY YOU ♥


Saknar dig, underbara du! Längtar till lördag :)


"NI HAR JU DET SOM EN SEMESTER"

Idag är vi lediga, eller vi "jobbar" i de Norska backarna istället. Vi måste nog bo på de bästa hotellet, står ju verkligen för allt vårat sjukhusbesök, medicin, fick helt nya kläder + SKOR, mat idag + skidutrustning och liftkort. Helt underbart att man känner sig som en kung, och inte för en dag utan har känt mig som en kung i redan två veckor (förutom då jag jobbar :P). Så ja, idag var vi i skidbackarna dock var de oerhört kallt även om jag hade tights, mjukis, termos, linne,långärmad tröja,tjocktröja och en vårjacka frös jag till is. Så jag behöll mig mestadels i värmestugan höh, jag är verkligen inte duktig på att åka skidor så ni kan ju tänka er att jag vurpade dock endast en gång, och vill ni veta vart? På en helt rak väg på väg till liften, skrattar ju för fan fortfarande åt det haha och chefen skrattade rätt mycket han med, råkade vurpa ännu en gång när jag försökte resa mig..hur som en riktigt rolig dag!

Resten av dagen är mina planer bara ligga och vila ut, blir sängen hela dagen då mina andra vänner jobbar och min roomie åkt till sin bror över helgen. Kommer bli tomt utan henne så blir en mysdag för mig själv. Lite bilder nu,dock får jag fler i helgen !


CRAZY NIGHT AT THE HOTEL


SÖNDAG I NORGE

God morgon, eller ska jag säga god eftermiddag (de andra låter bättre). Vaknade sent idag så missade frukosten och jag sov medan min rumskompis tydligen var nere och åt.

Idag jobbar jag, how fucking boooooring? RIKTIGT jävla TRÅKIGT! Dock har vi ju varit lediga fredag-lördag så antar att det är rätt lugnt att ändå jobba från 16.30-23.00, inte alls länge dessutom är det modevisning idag här på hotellet så lär bli skoj hoppas man står i kallköket som vanligt det är bäst där, gillar inte vara i varmköket det är tråkigt och ...tråkigt. Ska fortsätta softa nu och vila lite till så jag orkar med de där timmarna jag ska vara i köket. Puss!


saknar denna brud så jävla mkt!


JAG OCH MINA TRE SVENSKA BRUDAR

Igår var det en tuff dag för mig och min roomie, bytte rum här omdagen åter igen och igår skulle vi packa upp allt. Våran allergi har inte lagts än så vi åkte in till Jessheim (ett stort köpcenter, skojar ej fem våningar) och direkt in till apoteket och köpte en allergi kräm, och idag har vi fått även tabletter av en som jobbar i receptionen så vi hoppas på att lugnar sig iaf, framåt kvällen tänkte vi att vi skulle hitta på något de är ju så tråkigt här i lilla Gardemoen och hyfsat dyrt att ta sig in till Oslo varje gång man inte har ngt och göra 290:- norska kr kostar det...ekonomin hade ju rasat för oss alla. Vi gick upp till våra grannar och satt där och softade och sedan tog vi oss ner till baren där vi gästade Jeff, en sångare från Chicago grymjävel de där alltså!!

Sedan satt vi i matsalen och bara pratade, vid halv tre tiden var jag på rummet. En lång dag men vi hade det urbra. Det blir verkligen det man gör det till.


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATE

Hej mina små kycklingar!

Ni dör säkert av nyfikenhet, vad jag gör, hur jag mår hur hotellivet är osv osv. Well jag har inte orkat uppdatera, inte orkat ta bilder eller spela in en video men det kommer. Jag är verkligen svintrött men tänkte dra ett snabbt inlägg ändå. Vad jag gör om dagarna är väl en ganska självklarhet, jobbar 8timmars pass jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ibland trivs jag ibland inte (endast gått två dagar), ibland vill jag vara här föralltid men ibland är det att jag bara känner att jag vill ta första bästa FLYG här ifrån (ni läste rätt, flyg INTE tåg). Hur jag mår? Well ,började natten med små utslag över kroppen, tänkte att de går väl över.. framåt dagen blev det bara värre och värre och tillslut började jag må illa och kliade mig kors och tvärs över hela kroppen !!!

När jag sedan vaknade dagen efter (första arb. dagen) var jag helt rödprickig, det kliade över hela kroppen och jag fick panik de var så jävla mycket att de täckte båda händerna och började gå över till kroppen och...allergi fick jag hör att de var från de erfarna människorna som jobbar här, fick någon tablett och det har blivit bättre tvättar numera lakanen själv och bett städerskerna att INTE byta mina då jag är så kraftigt allergisk. I receptionen finns det en underbar kvinna som gav mig ännu en tablett fast det är en äkta allergitablett som är receptbelagda får se hur de hjälper, hoppas på stor förbättring imorgon börjar ju bli trött på att se ut som prickig korv :D

Ska lägga mig nu och kolla ett avsnitt av Gossipgirl :) Att vara i ångbastun och sedan ta en lång dusch uttröttar ju fan i mig en människa.I helgen kanske ni får se bilder, och jag kanske slänger in en video och när som :D Håll utkik jag lär höra av mig igen. Godnatt!


EN RUNDTUR HUR VI HAR DET


I NORGE



Igår vid ca 22 tiden var vi äntligen framme på hotellet, efter resande från klockan 14. Jag var trött och helt mör i kroppen, idag är det skönt med en vilodag. Det var någon gala på hotellet igår så vi har inte riktigt fått våra riktiga rum ännu och har då inte packat upp än, lite tråkigt men så är det när hela hotellet är uppbokat...typ. Har inte fotat något men min vän har gjort det så ska sno bilder från henne, men så länge visar jag  en bild på varför det bör finnas lyftkranar på tåg....

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA !!


DILEMMA


Allt detta ska få plats, och ännu är inte all packning klar det ska in så mycket mer... och mitt största problem skor...vilka skor ska jag ha med?! Det här har min lördag gått åt,att sortera och välja ut vad som behövs och vad som inte ska tas med..panik!!

BLONDINER, TITTA HIT


Här om dagen slingrade jag mitt hår, och jag använder alltid hätta slingrar man det själv är ju dilemmat att man inte kommer åt ordentligt. Well, jag fick tipset om Blondspray så jag tänkte att jag får väl helt enkelt testa och se om det blir någon skillnad, och jag använde det bara en gång och märkte direkt så idag när jag övningskörde lite så köpte jag ännu en. Den kommer gå åt i Norge kan jag lova er.


Sen kan jag väl meddela, jag har klarat teorin!!! Jag är så glad, men tyvärr är inte körningen godkänd ännu och jag är så gråtfärdig att det inte är sant. Jag åker ju till Norge nästa vecka och mina 2 månader kommer ju gå ut..

SHOPPING TILL GYMMET

Här omdagen tog jag min tid och köpte lite gymkläder. Blev en hoodien,en tshirt (från killavdelningen.<3) samt ett par joggingstights som jag inte tagit kort på. I Norge ska det tränas.


THE BODY SHOP


VEM SA ATT DET ÄR GRATIS..?

... att vara ungdom och gå till tandläkaren? De ville faktis till och med ha betalt för besöket här i Tibro, när jag sa att jag inte skulle betala så säger hon "Är du så ung?" well, hell yeah att jag är. Besökte tandläkaren två gånger förra veckan, en gång i Tibro och en gång i Skövde, tandregleringen. Så nu mina vänner har jag ett helt räls i min käft. Att jag ska ha med mig TRE tandborstar till Norge är väl något jag får tänka på senare, för min nessesär lär väl bara vara full med sånna....tand saker.


RSS 2.0