"FAN VAD NI SKA FÅ FÖR DE HÄR"

Idag var det våran sista dag på jobbet, vi har alltså avklarat våra sju veckor här i Norge. Det känns helt sjukt, jag kan inte fatta det och jag ser inte vart tiden tagit vägen det har gått så jävla snabbt. Jag ångrar inte att jag åkte hit, inte en sekund även om jag varit lite negativ då och då (mest pga att jag saknar alla där hemma, och hur de alla tjatar om när jag ska komma hem,hur mkt de saknar mig osv) jag har fått lära mig mycket här och detta är ett minne som kommer följa mig genom livet. Det har varit tungt arbete ibland, ibland slappt. Jag erkänner, jag kommer sakna det. Och kolla ...vad de gjorde med oss idag ,snällt va? Fan vad jag kommer sakna alla hahah..


detta är vätska från rödbetor.


SMOOTHIE




Många av er har säkert ännu inte käkat era första jordgubbar men jag, ja jag har säkert käkat flera paket redan här. Inte bara färska jordgubbar men även färska blåbär,hallon,vattenmelon,honungsmelon osv osv. Jag älskade fruktkylen, kan inte fatta att det fan i mig är över ...Idag gjorde vi våran goa smoothie med banan,jordgubbar,florsocker,limeextrakt och såklart youghurt. UNDERBAR!

FAVORITMATEN PÅ HOTELLET

Detta har toppat all mat jag ätit under dessa sju veckor, till och med oxfilé.


TRE FLUGOR I EN SMÄLL

Började med bowling, vidare för käk och sist men inte minst utgång. Hade väldigt trevlig kväll tillsammans med hotellets personal och otroligt snälla som bjöd på käket. Minnesvärd kväll, tänka sig att söndagar i norge är så roliga!! Bilderna talar för sig själva nu.


PROMENAD I GARDEMOEN

Efter sex veckr bestämmer vi oss för att ta en titt vad som egentligen finns här, och vart vi än gick så tog vägen slut. Bra försök ändå, vädret var på våran sida.


NYINSHOPPAT


NYFIXADE NAGLAR


YOU'RE MY PERSON


"You're my person. If i murdered someone,
she's the person I'd call to help me drag
the corpse across the living room floor.
She's my person
"


JAKTEN PÅ DEN VITA PERFEKTA


RUMMEN BYTTA FÖR FJÄRDE GÅNGEN

Nu är vi kvar i det här rummet för att stanna. Igår var hotellrummen överbokat, så vi fick då packa ihop våra saker och lämna rum 3421 tyvärr, började vänja mig vid det rummet och den våningen riktigt jävla rejält nu. Nu är vi på fjärde våningen i rum 4200 har en video från förra rummet som jag kanske slänger upp, hate my voice på inspelningar höhö. Jobbar kväll idag igen, och imorgon blir det lunch vilket vi jobbar fredag och sen äntligen helg. Nedräkningen har börjat, åker hemåt om 10dagar! Tror alla där hemma saknat mig, och om jag saknat alla hemma , ni anar inte hur mycket. Har ordnat en överraskning till min kära mamma också när jag kommer hem, hoppas hon blir glad för vi ska lätt ha en mor och dotter dag när jag kommer hem, saknat det allt jävla mycket.

Nej nu är det dags för mig att klä på mig kockkläderna för jag vet inte vilken gång....och bara kila neråt för att börja jobba. Seeyou!

WHAT A CRAZY PARTY NIGHT

Igår bestämde jag mig för att följa med de två partygalna brudarna (emelie&moa) för en utekväll, och jag ångrar mig inte en enda sekund ! För jag hade så JÄVLA KUL ! Idag är jag sådär mörbultad i hela kroppen, ont över allt speciellet i min röv då jag fick en galen brud över  mig så jag tappade balansen rätt gött och föll pladask på de blöta golvet som säkert var blandat med all sorts sprit som man kunde komma på. Vi var inne på två ställen, de ena bättre än de andra. Jag snor bilder från min vän Emelie då jag faktis inte tog upp kameran för att fota, tyvärr förutom när jag fota en snabb outfit bild. Vi stamplade in på hotellet imorse i gryningen (six in the morning) - godmorgon var det vi fick som hälsning.


NYA SMYCKEN : TVÅ RINGAR


VÄLKOMMEN VÅREN


NYA HEELS


"JAG KÄNNER MIG SOM KINESERNA,FAST MED EN MINDRE CAM"

..medans kineserna gick runt med sina kameror värda 20-30tusen gick jag med en ynken canon värd 2000 tusen men kände mig endå som en av de, med kisande ögon och kameran i högsta hugg! (de tre första bilderna är från fredagen,resterande är från "dagen efter") Vi hann med både de ena och de andra,shopping,party,illamåande,fika och långa jävla promenader och deg i soffan. lovely weekend.



I CAN'T IMAGINE SPENDING MY LIFE WITHOUT YOU.


"Before I met you I thought my world had everything I needed to be happy. I had nothing else to compare to. Then, you walked into my life and everything changed. I realized how empty my world was without you in it. And my old life was no longer capable of making me happy, not without you. I love everything about you, Brooke. I love the way you challenge me like no one ever has. I love the way you look at me, like no one ever has. And I love the way you love me... like no one ever has. I can't imagine spending my life without you, and if you say yes to me in a few minutes I wont have to."


MONEY CAN BUY HAPPINESS

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping"


HOME SWEET SECOND HOME

Tillbaka i mitt nuvarande hem (andra hem) alltså hotellet! Packat upp allt och gjort mig bekväm för en myssöndag,turen är på min sida och vi jobbar kväll imorgon så behöver absolut inte tänka på att jag måste lägga mig tidigt fast jag är hyfsat trött så blir en tupplur när som alltså, känner att jag inte hänger med. Har haft en trevlig helg i Oslo,stannade en dag längre borde ju tagit mig hem igår men ändrade planer.Fredagen bjöd på festligheter och en hel del shopping. Lördagen mådde man som man förtjänade och blev då en lång promenad genom Oslos gator, för att leka turister (bilder kommer) vilket vi igentligen är höhö..och idag blev de tidig uppstigning ca 10 och bara dra sig hemåt. Äntligen köpt små suvenirer också, inget stort men småsaker tanken som räknas. Nu blir de chillpill,later!

NU STICKER JAG HÄRIFRÅN

....FRÅN DESSA FYRA VÄGGAR! OSLO FREDAG-LÖRDAG ;)



TUMMEN UPP!

Igår var det tredje kvällen mitt finger blödde, och återigen genom tre plåster. Så jag drog upp plåstret och då jävlar fick jag panik de blödde ju fortf rätt mycket för att vara tredje gången och dessutom gjorde det så ont att jag inte orkade hålla tårarna inne, för helt plötsligt blev jag rädd....ska jag gå med en handikappad tumme resten av mitt liv pga att jag inte åkte in vid rätt tid? Så efter jobbet körde en arb. kompis mig till deras "sjukhus". Herre min skapare om jag träffat på en otrevligare doktor?!?! Hon som hängde med mig frågade om jag kanske skulle ta en dag ledigt för att jag lixom ska låta handen vila, vet du vad hon får för svar? "Tigger du om sjukhuspenning", vad i helvete hon vet jag är praktikant från Sverige och vi får inte betalt som deras praktikanter får, och var hon snäll efter det?Oh nej,hon tryckte allt vad hon hade jävla satkärring!! Fick också reda på att även om jag åkt in i tid så hade vi ej kunnat sy då det inte fanns något att ta tag i för att sy igen, så mycket hade jag skärt av....luckyme.


PÅVÄG HEM TILL MIG


"VAR FÖRSIKTIG..."

....var det sista en av kockarna sa till mig när jag satte igång för skära tomater efter ett tag gick de så snabbt på den där skivaren och jag slant (skräll) sist jag bytte plåster hade de blödit igenom för tredje gången..fem timmar senare lixom?


NYA FAVORITER


LEVERANS FRÅN SVERIGE


syns det att mina föräldrar varit och hälsat på?


DET ÄR NÄRA - 96 DAGAR KVAR


ÄNTLIGEN HELG


NEW IN



RSS 2.0