MYS MED MINA BALKANGIRLS






BIO MED MINA FINA


ikväll ska jag på bio med mina fina kära oldie till klasskamrater, jag saknar verkligen min gymnasieklass... jag är så glad att jag får träffa de närmsta almost varje gång jag kommer hem :)!


STOCKHOLM STAD 10 - 13 MAJ


biljetterna är bokade, den 10 maj far jag till sthlm till min storebror och hans sambo!


jag och mina fina bröder i sthlm, sommaren 2011


HARD WORK WORK


jag är helt slut, inte för att jag vet varför då dagens pluggande inte varit så intensivt..hade jag varit intensiv så hade jag varit klar till nu, men icke...har en fråga kvar sen har jag långledigt och då menar jag verkligen L E D I G T! mina skoor från nelly anlände idag, dock bara det ena paret då det andra paret var slut?! hur fan kan man beställa något som sedan är slut, dessutom kollade jag senast idag och skorna fanns i lager...nelly gör mig fan besviken gång på gång! nu blir de desperate, puss!


WEDDING DRESS


idag beställde jag mig en klänning, bröllop den 5e maj nämligen vi hoppas på att den når upp till mina förväntningar..

det var typ den goda nyheten ,sen kommer den dåliga en hemtenta väntar mig så med andra ord --> over and out!

FÖRÄLDRAR PÅ BESÖK


mina fina päron var här, fyllde frysen åt mig och min fina pappa skruvade ihop min byrå, som de så snällt paya åt mig (<3) satte upp speglar osv. vi myste ner oss i soffan och kika film, och lördagen bestod mest av att jag och mamma låg i sängen och retade pappsen, underbar minihelg med mina vackraste


NEW IN


NEW DRESS


happy girl, hoppas bara den är lika snygg på som den är på bild!


SHOES



Bröllop i maj och konfermation i juni, jag är inte i behov av skor men vi håller tummarna
att båda paren passar, sedan får man matcha klädsel utifrån skorna :)


-








HELL TO THE YEAH!


klarade min tenta och jag är typ världslycklig, men sen så har jag en hemtenta eller två ...fattar noll! gaah, varför är det så jobbigt vara student?!

TACK FINA LILLA MAMMA


hon vet exat vad jag önskar mig!


"VILKEN FÄRG SKA VI HA NU?"



CAFÉ SET TILL MIN LILLA BALKONG


äntligen slipper jag frysa om röven min, detta inhandlades idag!


NYTT TILL LÄGENHETEN MIN


suktat länge efter något till badrummet, och om två veckor är du min (fick beställa,slut i lagret)


RESAN BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT


snart är det dags för mig att bege mig back to hyttan, där jag stannar i ca 2v innan jag kan åka tillbaka hem..jag längtar faktis lite. jag saknar mina fina brudar och sedan kommer jag även kunna plugga lite i lugn och ro, här hemma finner jag inte motivationen till det så då blir det inget plugg,tyvärr. idag avnjöt jag en gooood lunch med mammsen och sedan gick vi på stan, men tyvärr inget funnet för min del...! jag är faktis redan dödstrött så ska ta och lägga mig, ska bara packa ner det sista...haha japp, redan börjat packa har väldigt mycket med mig hit och vill inte riskera att glömma något som jag sedan i sista sekund kommer på att jag glömt..så natti

btw, följ mej på insta, iviikiwi

HAPPY GIRL !!


my god ,my god !!! so fuckin happyyyyyy !!!!

MISS IT



SRETAN USKRS


glad påsk mina fina (ni som firar), ligger i sängen och är helt utslagen...jisses vad jag åkt på förkylning ena stunden är jag genomsvettig och andra fryser jag sönder och näsan är ena stunden täppt som fan och andra rinner det bara höh så nässprayen är min bästa vän...

borde ha börjat med min hemtenta för länge sen, men har ännu inte börjat för att vara ärlig inte ens kollat på den, men imorgon ska jag ta tag i det när man är sjuk har man verkligen ingen ork till något förutom att bara göra sådant som inte är så jobbigt...hehe. Gud känner verkligen att bloggen blivit hur tråkig som helst inga bilder eller något bara en massa text, men så fort vädret tillåter ska det bli fina bilder :) nu ska jag fortsätta vila ,puss på er!

999


dom 999 saker jag aldrig skulle göra
dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort


-


destiny is for losers. it's just a stupid
excuse to wait for things to happen instead of
making them happen.


MORGON ÄLSKADE NI


i fredags eftermiddag var det som en befrielse att få åka hem, inväntades av föräldrarna mina samt lite annan släkt haha så söta ! det var så skönt att bara vara hemma, igår hade jag sådant sug efter stadslivet så då fick jag dra med mamma o bror min in till stan på lååånga rundor vi var verkligen överallt ...skövde i mitt hjärta.

sedan var det bara fix, fix och återigen fix...utgång på schemat!! fan vad folk det var och fan vad jobbigt det var men fan vad kul det vaar men tyvärr så slutade inte kvällen lika bra..nästa gång är jag väl nykter o kommer hem i skaplig tid istället för att sitta på ett fullt MC till typ det är fem personer kvar nu ska jag upp ur sängen och sedan waiiiiit fo it ...........ska vi grilla ! åh vad jag saknat grillmat ;D rehöööörs!

RSS 2.0