SJUK HEMLÄNGTAN


nu är jag så trött på skolan, alltså enormt trött...jag har inte varit hemma på lite mer än en månad och det är fan galet att jag klarat mig, men vi har haft så mycket i skolan att jag inte haft tid att tänka på det ens..och jag har inte ens tid för att längta hem nu heller, det är galet mycket och jag känner att någon tid för tenta plugg har jag absolut inte haft, så imorgon känner jag väl en feeet jävla press på mig och sedan är det bara hålla tummarna och hoppas på att tentan går hem ...

men samtidigt är det jäävligt mycket att göra, då jag måste öva inför redovisningen som är efter tentan hur jävla kul att de flyttade en jävla exmination?! inte alls så jävla bra, tkr folk borde fatta att detta är fan universitet har man två veckor på sig då ska de fan i mig vara två fuckin veckor och inte fjäska till sig en fuckin tredje vecka!! oja, jag är fan i mig förbannad. nej, nu ska jag väl göra något fucking vettigt...godnatt och vi hörs till helgen!

NYA SNACKSEN


K, köpte dessa i helgen och jag smakade och säger bara en sak - chips, släng er i väggen!


NYTT I SMINKHYLLAN


i julas fick jag presentkort på KICKS, så passade på att handla upp det i helgen!


GÖTEBORG 24 - 26 MARS

















Tänkte låta bilderna tala för sig själva, men hade en underbar miniweekend i Göteborg!

ROADTRIP


idag blev det en tidig uppstigning, och sedan blev det Sunne för fulla slantar!



LUNCH FRÅN GULDKRINGLAN



idag var jag så trött och lat, så jag gick och köpte mig en sallad...fantastiskt god.


JOHN LENNON


TILL MIN FINA MAMMA


mamman min har tjatat om denna parfym ett bra tag, så vad gör inte världens bästa dotter? jo köper den åt henne!


FÖRSÖK PÅ ATT ÖPPNA EN MAJSBURK


haha, jag insåg i sista sekunden att jag inte hade en konservöppnare så J förslog då att vi skulle ta hammaren till hjälp och det gick ju...sådär. Men vi fick upp den!




JAG TROR PÅ OSS



-


i jus wanted you to know, that when i picture
myself happy , its with you.


HAPPY BIRTHDAY ,BÄSTA DU


idag är det ingen vanlig dag, nej för det är bästa vännens födelsedag! jag kunde inte ens önska mig en bättre vän än dig. vi har haft våra med och motgångar men alltid har vi funnits där för varandra, alltid har du funnits där för mig.. jag kan inte förklara i ord hur mycket du betyder för mig.. grattis älskling, wish u all the best!


YOUR ARTS MATTER


alla vet vi att jag är typ galen i onetreehill, men mest galen är jag i peyton..den kvinnan är så galet vacker och så galet stark och på många sätt påminner hon om mig själv..



-



JAG I MINA UNGA DAR


seriöst, hur mycket önskar inte jag att jag var liten skitunge igen? utan några jävla problem som helst...


WITH EVERY HEARTBEAT



BEEN THERE, DONE THAT


HUVUDSTADEN ONCE AGAIN


gästade min bror och E ännu en gång, myspys! det är verkligen skönt att komma bort från hyttan någon gång då och då :) nu är jag tillbaka i hyttan, och helgen e redan efterlängtad !! :D det blir shopping och göteborg för hela slanten cant fuckin waaaait! och på fredag är det en liten roadtrip once again med min sköna bönor ..nu ska jag fan dejta sängen , p u s s !

ROAD TRIP I BERGSLAGEN


som jag nämnt tidigare så håller vi på med ett projekt, så idag gav vi oss ut på en liten roadtrip i bergslagen...och gud vad vackert det är.









SÖNDAG = PLUGG


vi har ett roligt projekt i skolan, så ska sitta med det idag i några timmar är det tänkt så strax ska jag tralla iväg till S..tråkigt att behöve plugga när vädret är så fantastiskt men måste man så måste man. vi är lediga hela denna vecka just pga projektet så det blir nog en hel del plugg fram till onsdag sen blir de lite paus fram till lördag kväll ...vi har så jävla bra idér!

vi hörs ikväll mina fina :)!

-


lJubavi, mi smo mnogo toga htjeli zajedno
samo ovo nismo smjeli
nikada nije smjelo da se desi
da ja tebe, a ti mene izgubis


PROMENAD I HYTTAN


imorse strax efter tio väcktes jag av saras sms, snabbt klädde jag på mig och vi gav oss ut på en promenad!





TE OCH MUSIC




jag hatar té egentligen, men med lite mjölk så blev de faktis ok att dricka :) snart blir det dusch och sedan bara lite vila, innan jag traskar iväg till J&S för lite taco och melodifestivals mys, PUSS!

NEW IN; 3 NAGELLACK


två från isadora (ett svart och ett rött) och et från H&Ms egna märke !


PYSSEL


igår satt jag och pyssla, jag sparar tidningar jag får hem med recept i (eller som jag tar med från ica), väljer de bästa och sedan klistrar in de i en bok :)!


JORDGUBBAR


hur jävla gött som helst! imorse vaknade jag och som vanligt är det facebook som gäller, de var sånt tjat om snön tänkte wtf? kollar ut och möts av en vit gräsmatta ....lixom vad fan hände?! så på kvällen trotsade vi att vintern är tillbaka och avnjöt verkligen goooda jordgubbar :)


ÄLSKADE BROR!


FRUKOST


ibland är det så skönt att avnjuta en god frukost, brukade aldrig äta det innan men nu har det blivit en vana...och trust me de krävs frukost om man ens ska klara en timme på en föreläsning


HELLO BABES!


tänkte snabbt berätta vad jag gjorde i sthlm för de nyfikna nissarna som vill veta! hade en addution för grönalund, alltså ang ett sommarjobb. vet inte hur de gick men nästa vecka borde jag ju veta, de frågade mig även om jag kunde tänka mig att jobba i kök,nejtack på den! men tar de i värsta fall (jag sökte servitris). sedan har min inkorg även fått andra som är intresserade så ska på intervju nästa vecka igen, jag börjar redan hyperventilera!

efter intervjun blev det tillbaka till hyttan med bror och E, haha trångt i mitt lilla rum kan jag ju lova. lördagen kom min kära mor och far och min tetak! jag har nämligen flyttat nu till egen lya, så de skulle hjälpa mig flytta på saker osv och jag säger bara ....ett halvår (!!!!!) och jag har redan samlat på mig maskiner och tallrikar för hela mitt liv i princip :P hade en bra helg iaf!

nu ska jag gå göra ngt vettigt istället för sitta här och babbla, PUSS!

STOCKHOLM BABY

sitter på bussen i karlskoga,fet omväg men så är det när man bor i hyttan ,ska nämligen till bror min. Har lite ärande in sthlm,åker tillbaka redan imorgon då jag har en massa att göra ..återkommer med allt senare ;) nu ska jag sova för är trött o frusen! PUSS

RSS 2.0