FÖDELSEDAGSFIRANDE


När man är på hemmaplan så blir det lätt att man glömmer av bloggen, vilket jag gjorde. I lördags var det partey för min vän J, det bjöds på underbart god mat (!!!) och dryck sedan blev det utgång jag hade en förbra kväll och därmed låter jag bilderna tala för sig :)













PÅ HEMMAPLAN


känns underbart att vara på hemmaplan :) och nu håller jag på fixar till min sötnos för hennes bebis ska in på lagning imorgon,seriöst när jag lämnar in mina saker på lagning blir jag galen kan inte fatta att jag kommer vara utan min dator nu i ngn vecka (om de tar imot den de vill säga) har ju så vant mig vid den lilla och nu sitter jag på den mega stenåldersdatorn känns det som... äsch nu ska jag z ö v a !

PUSS.

TACOMYS MED MINA FINA!



jag är helt slut vad gäller plugg, även om jag känner att jag inte är helt säker på allt så orkar inte min kära hjärna mata in mer om information och kommunikationssystem....vi bestämde oss iaf att avnjuta en taccomiddag med min kära roomie, en sista middag innan vi skiljs åt! imorgon efter tentat blir det hemgång direkt, jag längtar och... LÄNGTAR! att få krama min kära lilla mamma och pussa min lilla pappa!! (ska ej glömma min lillebror) och sen besöka min lilla fina farmor och resterande av familjen ,happppppy!! och på lördag - en av mina barndomsvänner kommer !!!! :) seriöst, det verkar vara en toppenhelg jag har framför mig, nu ska jag packa klart och se till att lägga mig !

PUSS!


en bild på mig och min fina vän!


DREAMS


TID ÄR RIKTIGT DYRBART!


heeeeelvetes skit, jag har verkligen inte tid med ngt dessa dagar trots det har jag knappt känt att jag pluggat ett skit?! seriöst, det är så mycket som pågår för tillfället att det känns att jag inte har tid att ANDAS! precis som jag inte har tid att sitta skriva här, ville bara säga att på fredag är jag back on track, då är jag äntligen hemma hos min underbara familj och mina saknade vänner! LÖVE IT! 

tillbaka till plugget, PUSSS!

I JUST WANNA BE CLOSE




i wanna be the smile you put on your face
i wanna be your hands when you say your grace
i wanna be whatever is your favorite place, oh i just wanna be close.


VARFÖR INTE?




önska jag var rik.....


THIS N' THAT


Så skönt med sovmorgon, om man nu kunde sova ut och inte vakna som en vampyr och sen inte somna om... vilket har hänt mig hela helgen whats up with that?! jag är ju inte direkt personen som har sömnproblem, så länge jag minns har jag kunnat sova men nu...förövrigt har jag en sjuk hemlängtan och räknar ner dagarna tills jag får åka hem igen!! Det är så mycket jag har att berätta för er men väntar istället tills jag kan visa er! :) Vet ni vad mer jag längtar efter? S O M M A R E N.

well, har inte så mycket mer att tillägga förutom att även denna vecka kommer vara hyfsat tyst, har en mega tenta som sagt på fredag ...haha btw för ngn dag sen när jag skrev tenta och skulle lämna in den så säger skrivvakten "vad snyggt du skriver!" då kände jag - kan de inte sätta poäng på hur snygg stil man har?! haha, jaja vi hörs när vi hörs mina vänner!


saknar alla goa och glada dagar i alanya!


-


ÄLSKAR DAGAR DÅ MAN KÄNNER SIG DUKTIG


idag har vi varit sjukt duktiga, tillbringa några timmar i skolan ...denna kurs är riktig kul men helvete vad svår att förstå!! efter skolan väntade en promenad hem, ngt samtal (sjukt glad för tillfället, hoppas allt går som det ska,mycket som hänt denna vecka som jag inte riktigt kan berätta ännu) sedan laga mat och PLUGGA inför tentan nästa vecka, så sjukt duktiga var vi :) nu ligger jag i sängen och ska somna till tvn ... :) men först se nya avsnittet av one tree hill!

Godnatt, puss!

SÅHÄR KÄNNER VI JUST NU

vi sitter och "pluggar"..det går inget vidare för att det är så svåååååårt!


ALLA HJÄRTANS DAG


ingen speciell dag för mig, har ännu inte hittat den jag vill fira denna dag med..men när jag hittat den rätte ska den fira denna dag med mig till och med när jag ligger i graven....



OH, HAPPY DAYS



DET KOMMER EKA...


...här i bloggen ett tag med tanke på att jag har så mycket att göra, men ska försöka med något enstaka inlägg promise you :) !

idag har vi hållt på med ett projektarb, vilket inte var det lättaste och jag var ursinnig på det men lyckades skicka in de strax innan deadline..sedan blev det matlagning och nu är jag så trött att ögonen svider så då passar en film med min kära rumskamrat D, sedan får jag se hur mycket jag orkar med plugg ..jag vet iaf vad resten av veckan väntar mig - PLUGG! så jag kommer göra mitt bästa med att stänga in mig från omvärlden..btw har jag sagt hur mkt jag redan längtar hem? well... i do!!!

GE MIG VILJAN


jag pallar inte, två tentor framför mig och jag har ångest...bara att börja belönar mig själv med film sen..



LÄR ER ATT SE SKILLNADEN






sånt här är bara sorligt....verkligen.


KYCKLING WOOK


THOUGHT I WAS OVER YOU


why does it hus so bad? why do i feel so sad? thought i was over you
but i keep crying when i dont love you, so why does it hurt so bad?
i thought i had let you go... so, why does it hurt me so? i gotta get you
outta my head
, it hurts so bad.

 


GÖTEBORG


vilken vacker stad.


LÖRDAGSKVÄLL I HYTTAN


har lite bråttom, snart kommer J hit och jag är fortf i morgonrock (kom precis ut ur duschen). vi ska se melodifestivalen (sen när blev jag så svensk?) och kolla på skräckis... ha en trevlig lördagskväll alla ni där ute, kram!


OCH SÅ SA DET KLICK


ALL DAY LONG

Helvete vad tvätt jag hade idag, har ju inte varit i hyttan nästan två veckor... så har inte tvättat drf resultera det i en nästan sönder tvättkorg vilket betyder att jag måste skaffa mig en ny...


P.S I LOVE YOU


Dear Holly, I don't have much time. I don't mean literally, I mean you're out buying ice cream and you'll be home soon. But I have a feeling this is the last letter, because there is only one thing left to tell you. It isn't to go down memory lane or make you buy a lamp, you can take care of yourself without any help from me. It's to tell you how much you move me, how you changed me. You made me a man, by loving me Holly. And for that, I am eternally grateful... literally. If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad, or unsure, or you lose complete faith, that you'll try to see yourself through my eyes. Thank you for the honor of being my wife. I'm a man with no regrets. How lucky am I. You made my life, Holly. But I'm just one chapter in yours. There'll be more. I promise. So here it comes, the big one. Don't be afraid to fall in love again. Watch out for that signal, when life as you know it ends. P.S. I will always love you


MIN PÄRLA


ingen, ingen kommer kunna ersätta dig!


RICE MED CURRY OCH NUGGETS!


otroligt gott.


BACK IN HYTTAN!


tillbaka i skogen, kan inte direkt säga jag är happy...man kan undra varför jag ens började plugga och flyttade hemifrån när jag längtar härifrån hela tiden, men det är väl tryggheten där hemma som får en att må så bra! Men mamma har räddat mig, tillsvidare...


FIKA OCH PLUGG!


Vi har ett projektarb. på G, så nu efter intervjun tar vi tid till att fika och plugga!


TILL GÖTEBORG

Sitter på tåget och är övertrött, och självklart !e det massa överenergiska kontorsnissar med....hur underbart är inte det på en skala? Jag och D ska på intervju angt ett projektarb, en aning nervös... Nu ska jag försöka sova, rehörs PUSS!

MÄSTERKOCKEN JAG OCH LILLEBROR


mums...!


SUNDAY, WHAT A LOVELY DAY


idag ska jag hinna med mycket, söndag är en sådan dag man ska få saker och ting överstökad. så nu ska jag betala en räkning (kurslitteratur), boka biljett till göteborg, plugga (?) och lite till. ensam hemma ...haha otroligt skönt med tystnad!! så..det är bara sätta igång nudå. PUSS!


jag i norge.


JAG OCH MIN VÄN


mysig dag, först en hal bilresa hem där jag överraskade både mamma och pappa heeeeeheee, sedan en myskväll med min vanessa. vi lagade mat, kikade film och åt glass!


CONVERSE


GOD MORGON!

Uppe med tuppen,väskan e packad och snart blir de en snabb frukost sedan back to T-bridge! Puss :)

TACK FINA DU ♥


FÖR ER VINÄLSKARE


ett tips från mig till er !


UPPDRAGET SLUTFÖRT



RSS 2.0